Pohištvena industrija
Vsestranskost plastičnih plošč je dobro znana. Toda do nedavnega so te obravnavali kot preveč škodljive za okolje. Sealwise plošče so narejene iz recikliranega PVC-ja, zato so okolju prijazne. Skupaj z enostavno obdelavo, značajem odpornim proti obrabi in dolgoročnim prihrankom stroškov veste, zakaj je Sealwise idealen partner za pohištvo.

SEALWISE WCB:

GLADKE REŠITVE ZA TEŽKO DELO

 


Sealwise je neverjetno vsestranski. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Od pohištva do stenskih oblog do predelnih sten. Odporen je proti obrabi in z dolgo življenjsko dobo, zato je zelo stroškovno učinkovit. Lahek, a zelo trden. Enostavna obdelava brez posebnih ali drugačnih orodij. Sealwise je vodoodporen, protibakterijski ter antivirusen, omogoča enostavno čiščenje. Idealno za okolja, kjer je higiena izrednega pomena.

Pametni material, ki sam skrbi za čiščenje in preprečitev navzkrižnih kontaminacij. Sealwise se izkazuje kot priljubljena izbira, saj izpolnjuje najstrožje kriterije po EU smernicah HTM 63 / HTM71 (najkvalitetnejše pohištvo z dolgo življenjsko dobo in za učinkovito obvladovanje okužb).

Edinstvene lastnosti Sealwise:

  • Protibakterijska in antivirusna zaščita
  • Plastične plošče
  • Majhna teža
  • Idealna rešitev za notranje in zunanje prostore
  • Visoka učinkovitost zaradi dolge življenjske dobe
  • Na voljo v številnih barvah

Prenos Sealwise brošure

Za več informacij pokličite na

+386 31 336 111

Ali pišite preko e-poštnega naslova primavita@siol.net.
Ali pa se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca

Razne zmogljivosti