SEALWISE WCB:ZDRAVA IZBIRA

DOLGOROČNA PROTIVIRUSNA IN PROTIBAKTERIJSKA ZAŠČITA

V svetu, kjer je optimalna higiena ključnega pomena, kjer morajo stene in pohištvo prenesti najbolj drastične oblike čiščenja, je rešitev Sealwise. Popolnoma nepremočljiv material, tako v jedru kot na površini, zahvaljujoč tehnologiji zaprtih celic. Antibakterijska in protivirusna metoda Biomaster® skoraj takoj prepreči navzkrižno kontaminacijo.

Za optimalen nadzor čistoče in okužb, Sealwise je zagotovilo za higieno prostorov 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Področje zdravstva in medicine postavlja visoke standarde, kar je upravičeno, saj gre v tem primeru za zdravje in človeška življenja. Zato je izbira Sealwise materiala za opremljanje zdravstvenih objektov prava. Je trajnostni odgovor za vsako področje, kjer je higiena najpomembnejša, od bolnišnice do zobozdravstvene ordinacije, od domov za starejše do veterinarske klinike.

Sealwise je nova generacija plastičnih panelov. Po zaslugi edinstvene tehnologije zaprtih celic je popolnoma vodoodporen tako na površini kot v jedru. Stene in pohištvo lahko očistite hitro in temeljito, kot tudi pogosto in intenzivno. Kemična čistilna sredstva imajo zelo majhen vpliv na površino materiala. Sealwise je izjemno trpežen, saj je izdelan iz popolnoma recikliranega PVC-ja in je zaradi svoje dolge življenjske dobe stroškovno učinkovit material. 

Trajenostni izdelek iz reciklirane plastike z zelo dolgo življenjsko dobo                 Obdelujemo ga z običajnimi mizarskimi orodji, ima majhno težo, je prožen in hkrati trden. Enostaven je za transport, na voljo v najrazličnejših barvah. 

Sealwise je visokokakovosten, skoraj revolucionaren izdelek, patentiran, certificiran in zaščiten z najnovejšo tehnologijo Verimaster® proti goljufijam.

Prenos Sealwise brošure

Za več informacij pokličite na

+386 31 336 111

Ali pišite preko e-poštnega naslova primavita@siol.net.
Ali pa se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca

Razne zmogljivosti