Kmetijstvo
Kmetijski sektor postavlja visoke higienske standarde, hkrati je stroškovna učinkovitost velika prednost. Sealwise nudi odgovor in rešitev. Sealwise omogoča enostavno in temeljito protivirusno in antibakterijsko zaščito in enostavno čiščenje. Zaradi edinstvene tehnologije zaprtih celic Sealwise panelov je tveganje za okužbe zmanjšano na minimum.

SEALWISE WCB:

ZA SVET, KI ZAHTEVA HIGIENO

V industriji, kjer sta trajnost in higiena osrednjega pomena, še posebej v teh časih, je Sealwise WCB zelo dobrodošla rešitev.  

Sealwise se uporablja v kmetijskem sektorju npr.-perutninskem sektorju za zagotavljanje boljše higiene okolja proti boju z kampilobakteriozi, salmoneli in ostalim škodljivcem, kot so rdeče pršice (povzročajo največ škode pri kokoših nesnicah), hrošču mokarju,…

Navsezadnje je Sealwise trajnosten, stroškovno učinkovit material, ki je primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Vsestranskost Sealwise WCB materiala v kmetijskem sektorju ne ostaja neopažena, saj zmanjšuje možnost obolevanja živali, preprečuje navzkrižne okužbe, zmanjšuje uporabo zdravil-antibiotikov, zmanjšuje poslovno škodo zaradi pogina živali, povečuje čistočo prostorov in omogoča lažje čiščenje le teh. Sealwise WCB je popolna izbira za oblaganje notranjosti hlevov, notranjo opremo hlevov, predelne stene.. zaradi trajnosti in enostavnosti uporabe. 

Edinstvene lastnosti Sealwise:

  • 100% antibakterijsko in protivirusno
  • Izdelano iz 100% recikliranega materiala
  • Odporno proti obrabi, dolga življenjska doba
  • Preprosto in prilagodljivo za uporabo
  • Idealno za notranje in zunanje prostore
  • Negorljivo

Prenos Sealwise brošure

Za več informacij pokličite na

+386 31 336 111

Ali pišite preko e-poštnega naslova primavita@siol.net.
Ali pa se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca

Razne zmogljivosti