PROTIBAKTERIJSKO IN PROTIVIRUSNO-NOV KORAK V SMERI OPTIMALNE HIGIENE

Za optimalen nadzor čistoče in okužb, Sealwise je zagotovilo za higieno prostorov 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Uporaba Sealwise materiala je idealna rešitev za vsa okolja, kjer so higienske zahteve visoke. Sealwise je popolnoma vodoodporen in zato zelo enostaven za protibakterijsko čiščenje, tudi s kemičnimi načini čiščenja. Obraba skorajda ne vpliva na material, zahvaljujoč uporabi edinstvene tehnologije zaprtih celic.

Sealwise uporablja protibakterijsko tehnologijo Biomaster® v vseh svojih izdelkih. Ta tehnologija zmanjšuje rast škodljivih bakterij in preprečuje okužbe, poškodbe in neprijetne vonjave. Metoda Biomaster® deluje na osnovi tehnologije srebrnih ionov; to preprečuje, da bi se bakterije hranile in razmnoževale. Uporaba je trajnostna in trajno učinkovita. Sealwise je zagotovilo za dolgoročno protibakterijsko okolje.

SEALWISE WCB:

UNIČENJE VSEH BAKTERIJ

Bakterije so povsod. Ampak ne skrbite, večina bakterij je navsezadnje neškodljivih. Na žalost obstajajo tudi škodljive bakterije. Tudi zelo škodljive patogene bakterije, kot so MRSA, E. coli, Legionella, Listeriaen ali Salmonella, katere lahko povzročijo resne nalezljive bolezni. Da bi preprečili kontaminacijo s temi škodljivimi bakterijami, Sealwise WCB uporablja metodo Biomaster® v vseh izdelkih.

Dokazi s srebrom

Protibakterijska metoda Biomaster® zmanjša tveganje navzkrižne kontaminacije med več plasti panelov. Biomaster® zmanjšuje rast škodljivih bakterij in preprečuje kontaminacijo, okužbe, poškodbe in neprijetne vonjave.

Biomaster® deluje na osnovi tehnologije srebrovih ionov. Uporaba le teh preprečuje, da bi bakterije rasle, proizvajale energijo ali se razmnoževale in sčasoma povzroči njihovo uničenje. Metoda Biomaster® je izjemno trpežna, dolgotrajna in trajnostna. Srebro je anorgansko in ne luži, vedno ostane na mestu in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Biomaster, ki se uporablja v Sealwise WCB, se razprostira po celotnem panelu in je sestavni del materiala med celotno življenjsko dobo Sealwise WCB panelov.

Prenos Sealwise brošure

Za več informacij pokličite na

+386 31 336 111

Ali pišite preko e-poštnega naslova primavita@siol.net.
Ali pa se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca

Razne zmogljivosti