SEALWISE
Znanstvene raziskave na zgornjem sloju Sealwise dokazuje 99,8% uničenje virusov, med drugimi tudi SARS COV 1 in 2 (Covid-19 in mutirani sevi).

LASTNOSTI SEALWISE WCB

SEALWISE WCB:

PRELOMNO, VSESTRANSKO IN TRAJNO

Če nas je pandemija Covid-19 kaj naučila, bi bilo to, da je optimalna higiena ključnega pomena in ne smemo ničesar prepustiti naključju kadar govorimo o higieni. Ne samo zdaj, ampak tudi v bližnji prihodnosti. Sealwise WCB: 100% vodoodporen, temeljito antibakterijski (zaradi uporabe srebrovih ionov) material, zgornja plast pa je tudi protivirusna! Od bolnišnic in zdravstva do kmetijskega sektorja in živilskopredelovalnih podjetij, od čistih prostorov do sanitarnih prostorov in od izobraževalnih in stanovanjskih skupnosti do športnih in wellnes objektov: kadar se zahteva izjemno visoka higienska raven.

Sealwise je recikliran izdelek in je v celoti obnovljiv. PVC že leta velja za okolju škodljivega, ker je postopek razgradnje izjemno dolgotrajen. Ampak zaradi nedavnega napredka v postopkih recikliranja danes velja za enega najbolj zelenih materialov na trgu.

Kako je hospitalizacija privedla do revolucije v plastičnih panelih

Sealwise je razvil sedanji direktor podjetja, Paul Huggins. Zaradi kroničnega stanja je Paul preživel veliko časa v bolnišnici. Opazil je, kako nesanitarna je bila bolnišnica. Prevlažena in vir za  bakterije in okužbe.

Med rehabilitacijo je Paul iskal trpežen, enostaven za vzdrževanje, čist in nepremočljiv material. Izdelek, ki bi lahko zmanjšal oziroma zmanjšal okužbe. Prišel je do zaključka, da so tradicionalni neustrezni. Na koncu je našel revolucionarno rešitev: Sealwise. Vodoodporen, antibakterijski, protivirusen in popolnoma recikliran material.

Zahvaljujoč tem lastnostim je Sealwise burno vstopil na britanski trg. Paul Huggins: “Sealwise obstaja že nekaj let in se že uporablja v bolnišnicah, zobozdravstvenih ordinacijah in laboratorijih, izobraževalnih ustanovah, prehrambeni industriji po vsej Veliki Britaniji. Na to sem zelo ponosen. Sealwise je idealen za vse sektorje, kjer se uporabljajo paneli. Znotraj ali zunaj. Sealwise je tako neverjetno vsestranski, varen in trpežen, da me nenehno preseneča.”

Prenos Sealwise brošure

Za več informacij pokličite na

+386 31 336 111

Ali pišite preko e-poštnega naslova primavita@siol.net.
Ali pa se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca.

Ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca

Razne zmogljivosti

NOVICE